Προστατευτείτε απο τον κορωνοϊό. Φοράτε μάσκες, κρατήστε αποστάσεις, αποφύγετε συμφόρηση.

Banner 1

Υπηρεσία Συνδυασμένων Μεταφορών με τη χρήση του σιδηρόδρομου

Η ΟΛΘ Α.Ε. προσφέρει απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και του Dry Port της Εταιρείας στη Σόφια (Βουλγαρία) ικανοποιώντας στις ανάγκες της αγοράς για αποδοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που δημιουργούν ευκαιρίες ανάπτυξης. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2022, η ΟΛΘ Α.Ε. προσφέρει απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και της Νις (Σερβία).

Συνδυασμένες Μεταφορές υψηλής ταχύτητας σε μόλις 10 ώρες

Με τρία εβδομαδιαία δρομολόγια σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σόφια και αντίστροφα, επιπλέον δρομολόγια κατόπιν αιτήματος των πελατών, αποδοτικούς χρόνους (10 ώρες) και κόστη διαμετακόμισης, οι συνεργάτες της ΟΛΘ Α.Ε. απολαμβάνουν τα οφέλη μίας ευέλικτης και αξιόπιστης λύσης συνδυασμένων μεταφορών (θαλάσσιες, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές) που είναι φιλική προς το περιβάλλον με μειωμένες εκπομπές CO2.

Ανακαλύψτε τα οφέλη των Συνδυασμένων Μεταφορών

Εγγύηση της αξιοπιστίας του δικτύου της ΟΛΘ Α.Ε. αποτελεί η στενή συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους σιδηροδρομικών μεταφορών που επιτρέπει τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σόφια και την αγορά της Βουλγαρίας με υπηρεσία μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα που συνδέει το εμπορευματοκιβώτιο και το φορτίο μέχρι το τελικό σημείο παράδοσης. Παράλληλα, η ΟΛΘ Α.Ε. διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση και τις πλέον προηγμένες υποδομές ώστε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο και να ενημερώνει τους συνεργάτες της για την αναμενόμενη ώρα παράδοσης ή/και τυχόν αλλαγές.

Η ΟΛΘ Α.Ε. προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς όλων των τύπων εμπορευματοκιβωτίων και συμβατικών φορταμαξών, με συρμούς που η χωρητικότητα τους ξεπερνά τους 1.200 τόνους. Συνεπώς, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο εμπορευματοκιβώτιο είτε για χύδην φορτίο στο επίκεντρο παραμένει η βέλτιστη εξυπηρέτηση και η δρομολόγηση της αποστολής με το πιο «πράσινο» δρομολόγιο του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών (TEN-T, Orient East Med Corridor).


Υπηρεσία Προσωρινής Αποθήκευσης στο Dry Port της Σόφιας

Η ΟΛΘ Α.Ε. με επίκεντρο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, υψηλού επιπέδου προσφέρει από τον Ιούλιο του 2021, νέα υπηρεσία Προσωρινής Αποθήκευσης φορτίων στο Dry Port της Σόφιας.

Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης φορτίων, συμπεριλαμβανομένης και της διαχείρισης φορτίων προς εισαγωγή και εξαγωγή και φορτίων που προέρχονται από χώρες εκτός Ε.Ε. ή άλλες τελωνειακές ενώσεις όπως για παράδειγμα η Κίνα, η Ινδία, η Άπω Ανατολή, η Αμερική, η Λατινική Αμερική, η Μέση Ανατολή, η Αφρική κ.α.
Με την υπηρεσία προσωρινής αποθήκευσης, μειώνεται το μεταφορικό κόστος για τις εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών και επεκτείνεται η εξυπηρέτηση φορτίων πέρα από το Dry Port της Σόφιας και τους Τερματικούς Σταθμούς Λιμένων.

To Dry Port της Σόφιας, διαθέτει την κατάλληλη άδεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης φορτίων που υπόκεινται σε τελωνειακούς κανονισμούς, και διενέργεια επιτόπιων ελέγχων και επιθεωρήσεων εντός του Dry Port ώστε τα φορτία να δρομολογούνται από το Dry Port προς το Λιμένα και αντίστροφα χωρίς καθυστερήσεις, καθώς η φόρτωση πραγματοποιείται με την εποπτεία των τελωνειακών αρχών.

Η ΟΛΘ Α.Ε. μέσω του Dry Port στη Σόφια προσφέρει μία πλήρη γκάμα “Off docking” υπηρεσιών, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες και τους ναυτικούς πράκτορες.


Η ομάδα της ΟΛΘ Α.Ε. βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες και εξειδικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης παραμένοντας προσηλωμένη στη δημιουργία υπηρεσιών που θα συνδέουν απρόσκοπτα το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το Dry Port της Σόφιας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της ΟΛΘ Α.Ε. μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στα 2310 593 379 και 2310 593 314.

Προχωράμε Μπροστά Μαζί!