Προστατευτείτε απο τον κορωνοϊό. Φοράτε μάσκες, κρατήστε αποστάσεις, αποφύγετε συμφόρηση.

Banner 1

Διοικητικό Συμβούλιο

Αθανάσιος Λιάγκος
Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΔΣ, εκτελεστικό μέλος

Laurent Martens
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος

Franco Nicola Cupolo

Διευθύνων Σύμβουλος - Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής, εκτελεστικό μέλος

Artur Davidian
Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων, Εκτελεστικό μέλος

FU Βaiqiao (Leon)
Μη εκτελεστικό μέλος

Άγγελος Βλάχος
Μη εκτελεστικό μέλος

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Αγγελική Σαμαρά
Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ειρήνη Χάδιαρη
Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
 
 
Οι Επιτροπές του Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε. :

 

1. Επιτροπή Υποψηφιοτήτων:
 
      1. Αγγελική Σαμαρά, ανεξάρτητο  μη εκτελεστικό μέλος, ως Πρόεδρος
      2. Άγγελος Βλάχος, μη εκτελεστικό μέλος
      3. Ειρήνη Χάδιαρη,  ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
 
2. Επιτροπή Ελέγχου:
 
    1. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, ως Πρόεδρος
    2. Αγγελική Σαμαρά, ανεξάρτητο  μη εκτελεστικό μέλος
    3. Άγγελος Βλάχος, μη εκτελεστικό μέλος.
 
3. Επιτροπή Αποδοχών:
 
    1. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, ως Πρόεδρος
    2. Laurent Martens, μη εκτελεστικό μέλος,
    3. Ειρήνη Χάδιαρη,  ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

 

 
 
 
 
 

 • Αθανάσιος Λιάγκος

  Είναι Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. στην εταιρεία Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) Α.Ε. Κατείχε θέση Αντιπροέδρου, αν. Διευθύνοντα Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) Α.Ε.

  Διετέλεσε στέλεχος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου ως συντονιστής του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Λιμένων και Μαρινών, καθώς και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε όλους τους Οργανισμούς Λιμένων της Ελλάδας.

  Επίσης, κατείχε θέση ανώτατου διοικητικού στελέχους σε τράπεζες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μέλους Διοικητικών Συμβουλίων στις προαναφερθείσες εταιρείες.

  Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα εταιρικής στρατηγικής και διακυβέρνησης. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜBA, από πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού.

  Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

 • Laurent Martens

  Εργάστηκε σε εκτελεστικές θέσεις στoν λιμενικό κλάδο τα τελευταία 20 χρόνια.

  Πριν από τη CMA, εργάστηκε για 12 έτη σε διάφορες θέσεις ως Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος σε 3 γαλλικούς Οργανισμούς Λιμένων.

  Αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του Διευθυντή Κεντρικού Σταθμού (CMAT και Terminal Link) στη CMA CGM και τα τελευταία 7,5 χρόνια υπηρέτησε ως Διευθυντής Σταθμού του ομίλου CMA CGM, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της CMA Terminals Holding και Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Terminal Link.

 • Franco Nicola Cupolo

  Ο Franco Nicola Cupolo είναι Διευθύνων Σύμβουλος – Γενικός Εκτελεστικός Δ/ντης της ΟΛΘ Α.Ε. και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Έχει πολυετή εμπειρία, για περισσότερα από 20 χρόνια, σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στις διεθνείς μεταφορές, logistics και υποδομές.

  Έχει διατελέσει στις ακόλουθες θέσεις:

  2019 Αναλυτής Εμπορικής Στρατηγικής- Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)
  2019 Υψηλού επιπέδου Σύμβουλος- Διεθνή Αμοιβαία Κεφάλαια
  2016-2019 Διευθύνων Σύμβουλος - Ομάδα Εκμετάλλευσης Διεθνούς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης - Contship EUROGATE
  2016-2018 Διευθύνων Σύμβουλος – La Spezia Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων – Contship
  2016-2018 Πρόεδρος Εθνικής Βιομηχανικής Ένωσης Εφοδιασμού  ­-  CONFINDUSTRIA
  2017-2018 Γενικός Διευθυντής, Διατροπική Εφοδιαστική, Hannibal. – Contship
  2015-2019 Διοικητικό Συμβούλιο Eurogate Tanger – Eurogate
  2011-2016 Διευθύνων Σύμβουλος Cagliari Διεθνής Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων – Contship
  2009-2011 Γενικός Διευθυντής Κεντρικού Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στην Μεσόγειο -  Contship
  2008-2011 Εμπορικός Δ/ντής Ομίλου - Contship
  2007-2008 Δ/ντής Ομίλου Eπικράτειας DAMCO – APMM Group
  2004-2007 Γενικός Διευθυντής Maersk Spain Maghreb– APMM Group
  1997-2004 Γενικός Διευθυντής Maersk Italia– APMM Group
  1995-1997 Γενικός Δ/ντής δραστηριοτήτων στην Μεσόγειο– Contship
  1994-1995 Εμπορικός Δ/ντής - Shencker

   

  Γεννήθηκε στην Ιταλία και σπούδασε «Ναυτιλιακές Οικονομικές Επιστήμες» στο Πανεπιστήμιο Ναυτικών Σπουδών της Νάπολης.

 • Artur Davidian

  Ο κ. Artur Davidian είναι ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της Α.Ε. «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης» & Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Έχει πτυχίο και Διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά από το Rostov State Economy University και MBA από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Διαθέτει διαχειριστική και διευθυντική εμπειρία άνω των 20 ετών σε σειρά επιχειρήσεων και σημαντική εξειδίκευση σε θέματα διοίκησης & ανάπτυξης επιχειρήσεων, επενδύσεων και διεθνούς λειτουργίας.

  Στην τρέχουσα θέση βρίσκεται  από τον Σεπτέμβριο του 2018. Επιδιώκει την δημιουργία μίας ολοκληρωμένης προσέγγισης και διακρατικής προοπτικής για την ανάπτυξη της ΟΛΘ Α.Ε., μέσω της εφαρμογής ενός εξειδικευμένου επενδυτικού προγράμματος, αλλά και την  καθιέρωση του λιμένα της Θεσσαλονίκης ως κύριας πύλης εισόδου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 • FU Βaiqiao (Leon)

  Ο κ. Baiqiao (Leon) Fu μεταφέρθηκε από την εταιρεία China Merchants Port Group ως Οικονομικός Ελεγκτής στην εταιρεία Terminal Link, κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών, δεκαετή εξειδικευμένη εμπειρία στη χρηματοοικονομική διοίκηση, στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, στη σύνταξη και ανάλυση οικονομικών αποτελεσμάτων. Στο παρελθόν εργαζόταν στην έδρα της China Merchants Port Group στο Shenzhen της Κίνας και στον Διεθνή Τερματικό Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Colombo, στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα.

 • Άγγελος Βλάχος

  Ο Δρ. Άγγελος Φ. Βλάχος (γεννηθείς το 1970) είναι εμπειρογνώμονας δημόσιας πολιτικής με εστίαση στην αειφόρο ανάπτυξη, με έντονο ακαδημαϊκό υπόβαθρο. BA και PhD/Πανεπιστήμιο Αθηνών, MA University of Sussex, Ηνωμένο Βασίλειο.

  Διαθέτει πολυεπίπεδη εμπειρία, αρχικά με ένα ευρύ ερευνητικό έργο και, σε μεταγενέστερο στάδιο, με συμμετοχή σε πολλά στρατηγικά εγχειρήματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και τις πολιτικές του.

  Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας έχει επικεντρωθεί στη διαχείριση υποδομών (δημόσια περιουσιακά στοιχεία) και σε έργα «μπλε ανάπτυξης». Έχει αντιμετωπίσει πολλά ευαίσθητα ζητήματα (μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα) και έχει διαμορφώσει μια υβριδική επαγγελματική ταυτότητα - συνδυάζοντας τη στέρεα επιχειρηματική γνώση με τις ήπιες δεξιότητες.

  Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 ως ερευνητής (αργότερα επικεφαλής ομάδας) στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, επέβλεψε τις δραστηριότητες του Ιδρύματος για ένα μεγάλο έργο για τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Διαδίκτυο, συντονίζοντας επίσης διάφορες καινοτόμες ψηφιακές επιχειρήσεις (έως το 2001).

  Αργότερα, ως Σύμβουλος για τα Ξενοδοχεία Starwood, συνέταξε μια μελέτη ιστορικού για την πιο φημισμένη τουριστική επιχείρηση στη σύγχρονη Ελλάδα («Μεγάλη Βρετανία. Ένα Ξενοδοχείο Σύμβολο», Αθήνα (1η έκδοση, εκδόσεις Κέρκυρα 2003).

  Οι ερευνητικές του δραστηριότητες αφορούν την ιστορία του οργανωμένου τουρισμού, την τουριστική πολιτική, την αειφόρο ανάπτυξη και τις κοινωνικές και οικονομικές πτυχές του 20ου αιώνα. Έχει εκτενείς δημοσιεύσεις σε ακαδημαϊκά περιοδικά, συλλογικά δοκίμια, συμμετέχοντας επίσης σε διάφορα ακαδημαϊκά συνέδρια.

  Ο Α. Βλάχος έχει διδάξει (μεταξύ άλλων) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο) και στο Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιά (2017-2020). Αυτή τη στιγμή είναι διδάσκων μερικής απασχόλησης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

  Το τελευταίο του βιβλίο «Τουριστική ανάπτυξη και δημόσιες πολιτικές στη Σύγχρονη Ελλάδα» (Αθήνα: εκδόσεις Economia, 2016), τονίζει τον έντονο ρόλο του κράτους στην εμφάνιση του Τουρισμού ως βασικού πολιτικοοικονομικού εγχειρήματος τον 20ο αιώνα στην Ελλάδα. [Σύντομα θα μεταφραστεί στα Αγγλικά].

  Μετά το 2004, ο Α. Βλάχος εργάστηκε στη διεθνή τουριστική βιομηχανία. Προσλήφθηκε -μεταξύ άλλων- ως υπεύθυνος ανάπτυξης για την περιοχή της Νότιας Μεσογείου από έναν διαδικτυακό ταξιδιωτικό πράκτορα (Global Travel Group). Από το 2007 και έπειτα, υπηρέτησε στο Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού ως Ανώτερος Σύμβουλος Πολιτικής, εστιάζοντας σε διάφορα θέματα:

  εθνική στρατηγική προώθησης, διασύνδεση τουρισμού και πολιτισμού, ζητήματα ενδιαφερομένων μερών, διεθνείς σχέσεις με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, δορυφορικοί λογαριασμοί τουρισμού και αργότερα ως Επικεφαλής του Γραφείου Κοινοβουλευτικών Υποθέσεων.

  Το 2010, διορίστηκε ως Διευθυντής του Γραφείου του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Κίνα (Πεκίνο/Σαγκάη), ήταν επίσης μέλος της Ελληνικής Πρεσβείας, επιφορτισμένος με την αποστολή διείσδυσης στην κινεζική τουριστική αγορά. Υπό αυτήν την ιδιότητα, εγκαινίασε το πρώτο επίσημο σχέδιο μάρκετινγκ για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

  Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, διορίστηκε ως Σύνδεσμος της Ελληνο-κινεζικής Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών δεσμών και την ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών.

  Μεταξύ 2012-2013, εργάστηκε ως ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας σε θέματα τουριστικής πολιτικής (εκ μέρους Δήμων και ιδιωτικών εταιρειών), ενώ του ανατέθηκε επίσης από μια εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται στη Μεσόγειο η χάραξη της στρατηγικής της για την εκπαίδευση.

  Το 2014, ξεκίνησε ένα ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο ερευνητικό πρόγραμμα (έργο P-P) που εστίαζε στην αστική γεωγραφία. Αμέσως μετά, συντόνισε μια διευρυμένη ακαδημαϊκή ομάδα που δημιούργησε το Παρατηρητήριο Αειφόρου Τουρισμού, ένα έργο που στοχεύει στην ενίσχυση της αειφορίας στο Νότιο Αιγαίο υπό την αιγίδα της αντίστοιχης Περιφέρειας. Επιπλέον, ήταν σκηνοθέτης μιας τηλεοπτικής παραγωγής (ET1) που σχετίζεται με τις σημερινές εμβληματικές μορφές και τις διαδρομές τους. 

  Για 6½ χρόνια και μέχρι τον Ιούνιο του 2021, διετέλεσε μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Η βασική δραστηριότητα του Ελληνικού Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων συνδέεται με τις παραχωρήσεις και τα αναπτυξιακά προγράμματα/τρόπους αξιοποίησης που αφορούν τα δημόσια - ενσώματα και άυλα - δημόσια περιουσιακά στοιχεία (ακίνητα, αεροδρόμια, δρόμους, λιμάνια, μαρίνες, ενέργεια κ.ά.). Σε αυτήν τη δραστηριότητα συμμετείχε ενεργά.

  Επιπλέον, ο Α. Βλάχος συνέβαλε στο νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία αδειοδότησης του προγράμματος υδροπλάνων για λογαριασμό του Ταμείου. Πρόκειται για τον σχηματισμό του πέμπτου άξονα μεταφορών σε εθνικό επίπεδο.

  Από το 2015 εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο/ΤΑΙΠΕΔ ως μέλος του ΔΣ στον ιδιωτικό Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), όντας επιφορτισμένος με την παρακολούθηση της εφαρμογής της Σύμβασης Παραχώρησης και επίσης συμμετέχει στην Επιτροπή Ελέγχου της εισηγμένης εταιρείας.

  Τέλος, κατόπιν υπουργικής απόφασης (2019), διορίστηκε μέλος του Παρατηρητηρίου Τουρισμού, μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων υψηλού επιπέδου με συμβουλευτική ιδιότητα στο Υπουργείο Τουρισμού.

 • Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

  O κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος είναι Αρχιτέκτων μηχανικός μέλος από το 1984 ΤΕΕ. Πτυχιούχος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Υποψήφιος διδάκτορας στον Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και κάτοχος του Certificate for the 2018 C-Blue Training Program των CMPort και Shanghai Maritime University. Εργάζεται από το 1984 μέχρι σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας, μελετητής και επιβλέπων μηχανικός με τριάντα πέντε και πλέον έτη εμπειρία στον σχεδιασμό, μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτιρίων, στην λειτουργική διαμόρφωση χώρων και οργάνωση εργοταξίων. Στην επιχειρηματική του δραστηριότητα περιλαμβάνεται η ίδρυση και λειτουργία επί δεκατρία έτη ως εταίρου και διαχειριστή της εκδοτικής-διαφημιστικής-κατασκευαστικής εταιρείας Ευρωδιάσταση ΕΠΕ. Υπηρέτησε σε οργανισμούς σε ανώτατες διοικητικές θέσεις ευθύνης. Την περίοδο 2005-2011 ως αρχιτέκτων στο γραφείο Νομάρχη και υπεύθυνος σχεδιασμού και λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου "Πολυχώρος Απόλλων" της Νομαρχίας Πειραιά. Διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Μεταξά" στον Πειραιά από 17/10/2011 έως 27/12/2013. Από το 2008 έως το 2010 ως εκπρόσωπος του ΣΑΔΑΣ- ΠΕΑ συμμετείχε ως τακτικό μέλος στην Επιτροπή Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου της Πολεοδομίας Πειραιά. Από το 2005 έως το 2010 συμμετείχε στην επικουρική εργασία στήριξης των μελών ΔΕΠ στον Tομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού της ΣΑΤΜ του ΕΜΠ. Από 23/03/2018 μέχρι σήμερα συμμετέχει ως ανεξάρτητο μέλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Συνέγραψε και έχει συμμετάσχει ως επικεφαλής έκδοσης, στην συγγραφή, τον σχεδιασμό και την επιμέλεια δεκαοχτώ και πλέον βιβλίων για τον ευρωπαϊκό περιηγητισμό και τον ελληνικό πολιτισμό, με έμφαση στην αρχιτεκτονική κληρονομιά και στα λιμάνια της Μεσογείου, τα οποία έχουν κατατεθεί στην Bibliotheca Alexandrina  (Διεθνής Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας). Το έργο του έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης, ενώ ο ίδιος έχει τιμηθεί για την προσφορά του από πλείστους φορείς. Από το 1984 είναι μέλος του ΤΕΕ και του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Συμμετείχε ως μέλος σε συλλόγους, πολιτιστικούς φορείς και εμπορικά επιμελητήρια.

 • Αγγελική Σαμαρά

  Η Αγγελική Σαμαρά είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Λογιστικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πήρε πτυχίο Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά με ακαδημαϊκή κατεύθυνση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδακτορικό στη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι επίσης πιστοποιημένη από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ).

  Έχει εκτενή εμπειρία στον τομέα της λογιστικής και στην εποπτεία των χρηματοοικονομικών αναφορών και του ελέγχου. Είναι μέλος του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου (ΣΠΕ) της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) και της Επιτροπής Ποιοτικού Ελέγχου (ΕΟΕ) του ΣΟΕΛ. Υπήρξε εμπειρογνώμονας στο πρόγραμμα αδελφοποίησης της ΕΕ σχετικά με τα λογιστικά πρότυπα και την εταιρική διακυβέρνηση και μέλος της ομάδας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Υπουργείο Οικονομικών) για την προετοιμασία του νέου Ελληνικού Γενικού Λογιστικού Σχεδίου. Είναι επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) για τη διεξαγωγή των επαγγελματικών εξετάσεων, μέλος της Επιτροπής Ερευνητικής Δεοντολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος πολλών άλλων επιτροπών στο πανεπιστήμιο.

  Συμμετέχει σε συνέδρια λογιστικής και λογιστικού ελέγχου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη χρηματοοικονομική πληροφόρηση, τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, τη λογιστική, την ελεγκτική και τις Επιτροπές Ελέγχου. Το έργο της έχει παρουσιαστεί σε διάφορα ακαδημαϊκά συνέδρια και έχει δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά κατόπιν αξιολόγησης από ομότιμους. 

 • Ειρήνη Χάδιαρη

  Ανώτερο  διοικητικό στέλεχος  που εργάζεται στον τομέα των logistics με 25 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν σπουδάσει  και εργαστεί  στον τομέα της εφοδιαστικής  αλυσίδας  σε θέσεις ευθύνης .Με μεγάλη εμπειρία και γνώση στη διαχείριση έργων  και  στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό.

  Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών  και  κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σε Διεθνείς Μεταφορές  και Εμπόριο.

  Είναι  παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Από  το 1998 είναι μέλος και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της EEL, συμμετέχει ως  μέλος  σε επιμελητήρια και εθελόντρια  σε  φιλανθρωπικούς συλλόγους.