Προστατευτείτε απο τον κορωνοϊό. Φοράτε μάσκες, κρατήστε αποστάσεις, αποφύγετε συμφόρηση.

Banner 1

Η ΟΛΘ Α.Ε. καλωσορίζει μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό να επισκεφθούν το λιμάνι και να γνωρίσουν την ιστορία, τις δραστηριότητες, τους ανθρώπους, το όραμα, την αποστολή και τις αξίες του Λιμένα της Θεσσαλονίκης.

Επισκεφθείτε την ΟΛΘ Α.Ε. και μάθετε πώς φέρνουμε την περιφερειακή εφοδιαστική αλυσίδα σε μια νέα εποχή, παρέχοντας συνδεσιμότητα που διευκολύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, προωθώντας την οικονομική και κοινωνική προστιθέμενη αξία και σεβόμενοι την εντολή για ένα "πράσινο" μέλλον για τον πλανήτη μας και τις νεότερες γενιές.

Εάν θέλετε να οργανώσετε μια επίσκεψη για τους μαθητές ή τους φοιτητές σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που είναι διαθέσιμη εδώ και στείλτε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για την οργάνωση και το συντονισμό της επίσκεψης.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Πληροφορίες

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.