Skip to main content
Αναζήτηση

Συνδυασμένες
Μεταφορές

Υπηρεσίες Συνδυασμένων Μεταφορών με τη χρήση του σιδηρόδρομου

Η ΟΛΘ Α.Ε. παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που συνδυάζουν θαλάσσιες, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές και προσφέρουν στους συνεργάτες της ευελιξία, ταχύτητα, αποδοτικότητα και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Συνδυασμένες Μεταφορές υψηλών ταχυτήτων

Προσφέρονται απευθείας σιδηροδρομικές συνδέσεις του Λιμένα της Θεσσαλονίκης με την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου η Εταιρεία διατηρεί σύγχρονο Dry Port αλλά και τη Νις  της Σερβίας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η εταιρεία πραγματοποιεί τρία τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σόφια και αντίστροφα καθώς και δύο εβδομαδιαία δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς τη Νις και αντίστροφα σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον δρομολογίων για την κάλυψη συγκεκριμένων μεταφορικών αναγκών, σε 10 ώρες προς τη Σόφια και 48 ώρες προς τη Νις με αποδοτικά κόστη διαμετακόμισης.

Αξιοπιστία και δυνατότητες των Συνδυασμένων Μεταφορών

Η συνεργασία της ΟΛΘ Α.Ε. με τους κορυφαίους παρόχους σιδηροδρομικών μεταφορών προσφέρει την πλέον αξιόπιστη λύση μεταφοράς εμπορευμάτων από τη Θεσσαλονίκη στις αγορές της Βουλγαρίας και της Σερβίας  και χάρη στην υπηρεσία μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα που συνδέει το εμπορευματοκιβώτιο και το φορτίο μέχρι το τελικό σημείο παράδοσης ανοίγει νέους ορίζοντες στις επιχειρήσεις. Με την κατάλληλη εμπειρία και τις προηγμένες υποδομές της η ΟΛΘ Α.Ε. παρακολουθεί την αποστολή σε πραγματικό χρόνο και ενημερώνει έγκαιρα τους συνεργάτες της για την εξέλιξη και τους χρόνους ολοκλήρωσης της.

Η ΟΛΘ Α.Ε. προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς όλων των τύπων εμπορευματοκιβωτίων και συμβατικών φορταμαξών, με συρμούς που η χωρητικότητα τους ξεπερνά τους 1.200 τόνους. Συνεπώς, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο εμπορευματοκιβώτιο είτε για χύδην φορτίο στο επίκεντρο παραμένει η βέλτιστη εξυπηρέτηση και η δρομολόγηση της εκάστοτε αποστολής με το πιο «πράσινο» δρομολόγιο του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών (TEN-T, Orient East Med Corridor).

Πληροφορίες
Τηλ.: +30 2310 593 308, +30 2310 593 314
E-mail: intermodal(at)thpa(dot)gr

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας

    Με την εγγραφή σας, δηλώνετε αποδοχή των όρων χρήσης.

    Close Menu